Menu

Expert Solar Systems

100% Zonnig

100% Zonnig

KBD Zonnepanelen

KBD Zonnepanelen

Zonnecomfort

Energy Guards

Energy Guards

Dutch Green Energy (DGE)

Dutch Green Energy (DGE)

Ewell

Ewell

Qies

Qies

Ik Word Groen

Ik Word Groen

ENAT

ENAT

de ZON in huis

de ZON in huis

Volt4U

Volt4U

Stroomterug

Stroomterug

GroenOpgewekt B.V.

GroenOpgewekt B.V.

DuurzaamAan

DuurzaamAan

Lucius

Lucius

Energy@the office

Energy@the office

Wattco

Wattco

Installateurs


EXASUN staat voor producten van hoge kwaliteit. Voor de verkoop en installatie van onze modules werken we daarom nauw samen met geselecteerde Premium Installateurs. Overweegt u ook EXASUN Premium Installateur te worden, neem dan contact op voor een kennismaking met EXASUN (voor Nederland) of met haar Premium Distributeur (buitenland). Wij begrijpen ook dat het voor u als installateur belangrijk is om kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs te verkrijgen. Maar daar blijft het niet bij. Wij vinden het belangrijk om u te ondersteunen en te begeleiden, zodat u de beste oplossing kunt voorleggen voor iedere situatie.

Steeds meer klanten begrijpen ook dat het niet gaat om kosten per Wp maar om kosten per kWh. Wij bieden u hiervoor de juiste tools zodat u ook de kosten per kWh correct kunt uitrekenen. Uw klanten kunnen zo een zorgvuldige keuze maken.

Ondersteuning

Wij zijn een krachtige en bekwame producent van kwaliteitsproducten. Dit verzekert u van kwalitatief hoogwaardige zonne-energieproducten tegen scherpe prijzen. Wij leveren uw producten snel en op iedere locatie naar keuze. Ons team is zeer ervaren en kent PV technologie van A tot Z. Een systeem van hoge kwaliteit vraagt om een goed systeemontwerp, selectie van de juiste componenten en om een professionele en veilige uitvoering van montage en installatie. Daarom bieden wij u ondersteuning op verschillende terreinen:

Systeemontwerp
Het maken van een goed systeemontwerp voor een optimale opbrengst bij de laagste kosten, rekening houdende met opbrengst, beschaduwing etc.

Verkoopproces – van €/Wp naar €/kWh
Tools en tips voor het berekenen van de kosten en opbrengsten van een PV systeem gedurende 30 jaar, inclusief €/kWh, een goed inzicht in uw marge etc.

Technische vragen
Bij de installatie van een zonne-energiesysteem kunt u voor technische uitdagingen komen te staan. Wij staan klaar om u te helpen bij vragen over de montage van onze zonnepanelen.