Samenwerken aan duurzaamheid en circulariteit.

Samenwerken aan duurzaamheid en circulariteit. Dat doen we met Ekowood Houses. Ekowood Houses is gespecialiseerd in duurzame woningen en ontwikkelde een conceptwoning met daarin ons in-dak zonnesysteem. Het zonnesysteem ‘verdwijnt’ bijna onzichtbaar tussen de pannen. Waterdicht, energieopwekkend en esthetisch de mooiste oplossing.
 
De conceptwoning van Ekowood Houses is gebouwd volgens een prefab biobased en damp-open houtbouwmethode, wat de woning een bijzonder plezierig binnenklimaat geeft. Ekowood Houses neemt het woongenot van de bewoner als uitgangspunt. Verwarming gebeurt elektrisch via infrarood. Men wilde daarom een oplossing voor zonne-energie die modulair en flexibel uitgebreid kan worden en daarnaast positief bijdraagt aan de esthetische kwaliteit van de woning. Laten dat nu bij uitstek twee aspecten zijn waarmee onze producten X-Roof en X-Tile zich onderscheiden.
 
Tot slot vergeten we ook de kosten niet. Zolang het een nieuw dak betreft, kan de Total Cost of Ownership van X-Roof en X-Tile concurreren met het plaatsen van dakpannen in combinatie met standaard opdakzonnepanelen. Klinkt goed, toch?
 
Lees meer over X-Roof: https://lnkd.in/dMujYN6 en X-Tile: https://lnkd.in/eMGFVjT