Menu

Over EXASUN


EXASUN is een innovatieve Nederlandse zonnepanelen fabrikant. Wij produceren Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op onze eigen productielijn te Den Haag.

Exasun productielijn in Den Haag

EXASUN heeft haar geavanceerde productielijn de afgelopen jaren ontwikkeld in nauwe samenwerking met leveranciers, kennisinstellingen en gerenommeerde Nederlandse machinebouwers. Naast innovatieve BIPV panelen voor een waterdicht PV dak (X-Roof) produceren wij panelen voor tussen de dakpannen (X-Tile); ook te verkrijgen in kleur met onze revolutionaire kleur technologie voor zonnepanelen.

Missie

EXASUN versnelt verduurzaming door innovaties die de kosten van zonnestroom verlagen, door toepassing van lokale productie en toeleveranciers en door betere esthetiek.

Strategie

Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom (€/kWh) worden bereikt. EXASUN kan kosteneffectief produceren dankzij een geautomatiseerd productieproces, lage overhead en het elimineren van zeetransport uit Azië.  Dankzij een intensief R&D programma zullen verschillende nieuwe producten gelanceerd worden gedurende de komende 12 maanden.