Menu

Terracotta X-Tile te zien tijdens Building Holland in de RAI


Dit jaar vindt Building Holland plaats van 9 t/m 11 april in de RAI Amsterdam. Exasun presenteert haar Terracotta X-Tile, gekleurde zonnepanelen voor het Hollandse dak. Kom langs in onze stand 12.31 en ontdek dat zonnepanelen niet alleen duurzaam, maar ook mooi kunnen zijn en super snel te leggen.

Building Holland draait dit jaar om digitalisering, energietransitie en circulariteit. Uiteraard is Exasun aanwezig. We zijn niet alleen aanwezig met een stand, maar ook op één van de drie Innovatieboulevards. Registreer direct en kom gratis naar de beurs.

Oranje zonnepanelen voor het authentieke dak: effectief, mooi en snel te leggen

Exasun is erin geslaagd om gekleurde zonnepanelen te ontwikkelen waar bewoners en huurders blij van worden. De Terracotta X-tile past namelijk perfect tussen oranje dakpannen. Eindelijk een paneel dat duurzaam is én geïntegreerd kan worden in het bestaande dak. Ook als er dakramen in zitten. De panelen zijn voorzien van een handig kliksysteem waardoor installatie snel en eenvoudig is. En dat geldt ook voor het onderhoud. Maar ze zijn niet alleen mooi: ze leveren ook veel rendement op. Ideaal om uw business case mee rond te rekenen.

Haagse panelen met een hoog rendement

Deze betaalbare panelen worden in Den Haag geproduceerd. Dankzij de combinatie van achterzijdecontact cellen in een glas-glas, frameloos paneel, leveren de zonnepanelen een hoog rendement op met een levensduur van 30 jaar. De systemen worden bovendien zonder lood, fluor en antimoon vervaardigd en zijn tot 95% recyclebaar. En dat levert bij vervanging geen onnodige milieubelasting op.

Meer weten? Bestel hier gratis tickets en kom langs in stand 12.31. Wil je een afspraak maken van te voren? Mail dan naar Jan-Jaap van Os.

Tot op de beurs!