Menu

Sirius Solar


Sirius Solar is uw innovatieve partner op het gebied van gebouw geïntegreerde solar toepassingen. Voor deze nieuwe manier van zonnepanelen integreren in de bouw zijn diverse unieke oplossingen mogelijk. Wij bieden een volledig pakket producten en een compleet scala aan diensten. Voor de BeNeLux zijn wij distributeur of verkooppartner van vooraanstaande solar fabrikanten en weten in vrijwel alle gevallen waar Abraham de solar vandaan haalt. Hierdoor ontstaat een compleet aanbod dat in veel gevallen de juiste oplossing biedt. Niet afhankelijk van een enkele fabrikant, maar altijd zoekend naar de juiste oplossing.

Building Integrated Photovoltaics is de volgende stap en ontwikkeling op het gebied van zonne-energie. Wij helpen u een gezichtsbepalend zonne-energie systeem te ontwikkelen dat geheel is afgestemd op uw wensen en/of ideeën. Hierbij horen vanzelfsprekend de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van zonne-energie zal Sirius Solar altijd de meest vooraanstaande mogelijkheden bieden.

Sirius Solar kan overal een oplossing voor zonnepanelen bieden waar regulier glas wordt gebruikt. Gevels, daken, lichtstraten, etc. van alle omvang kunnen door Sirius Solar gerealiseerd worden