Menu

Qies


QIES richt zich voornamelijk energievraagstukken van MKB bedrijven en op de installateur met een productportfolio die de installateur in staat stelt op een brede manier samen te werken met zijn klanten. Wij bieden zowel producten voor de opwekking van zonne-energie alsook voor ledverlichting, batterij backed-up systemen en domotica. Wij selecteren de fabrikanten op hun innovativiteit, marktbenadering en kwaliteit.

Wij helpen de installateur bij het optimaal uitwerken van de benodigde materialen, trainen hen op de diverse producten en bieden hen support bij het op een optimale manier aanbieden van deze oplossingen aan de klant. QIES biedt de materialen aan met een scherpe marktprijs waarbij wij geen concessies doen in de keuzes van onze A-klasse leveranciers.

Wat ons onderscheidt van reguliere distributiepartners is dat we als QIES een echt partnership zoeken met onze installateurs en continu op zoek zijn naar nieuwe producten waarmee de installateur zijn omzet verder kan vergroten. Zo kunnen wij samen met de installateur de voordelen berekenen die led-verlichting biedt op het energieverbruik maar ook de rentabiliteitsverbetering bij een gekoppelde zonne-energie installatie.