KAM Manager

Exasun zoekt een KAM Manager

KAM Manager met passie voor duurzaamheid en innovatie

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische scale-up met een missie? Heb jij een passie voor duurzaamheid? En heb jij ruime ervaring op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu binnen een productiebedrijf? Dan is Exasun op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als KAM Manager adviseer je over, geef je uitvoering aan en doe je verbetervoorstellen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Je leidt de jaarlijkse audits (IEC), coördineert de NCRs (Non-Conformity Reports) en IRs (Incident Reports) en de daarbij behorende opvolging binnen de organisatie. Je coördineert en coacht de kwaliteitscontrole die door Medewerkers Productie wordt uitgevoerd. Je zorgt  voor het onderhoud en het kalibreren van apparatuur voor kwaliteitscontrole. Samen met de collega’s van afdeling Inkoop stel je de kwaliteitseisen van externe leveranciers op en voer je de controle op certificering van leveranciers. Jij zorgt voor een veilige werkomgeving door samen met de leidinggevenden het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers te verhogen. Wij vinden immers dat iedereen verantwoordelijk is voor de eigen veiligheid en die van anderen. Je bent verantwoordelijk voor de KAM meetings, opvolging van de RI&E en (als Hoofd BHV-er) voor het bedrijfsnoodplan, de BHV coördinatie en -trainingen. Je rapporteert aan de CEO. 

Kortom; Jij bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van Kwaliteit én Veiligheid, Gezondheid & Welzijn op de werkvloer!

Wat bieden we jou?

Exasun biedt jou een uitdagende en afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week binnen een innovatief en groeiend bedrijf. De werksfeer binnen Exasun is informeel en er is veel ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Ook is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij hanteren de volgende arbeidsvoorwaarden vanuit de cao Metalektro:

 • Een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Goede pensioenregeling bij het PME

Wat maakt jou succesvol?

 • Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond;
 • Je bent in het bezit van (Hoofd) BHV en aanvullende veiligheidscertificaten (VCA-VOL);
 • Je hebt een ruime werkervaring in een vergelijkbare rol (KAM, ISO, CE) binnen een productiebedrijf;
 • Je beschikt over een goede kennis van ERP-systemen en Excel, ervaring met Exact Online is een pré
 • Je werkt zelfstandig en accuraat
 • Je werkt gestructureerd, maar kunt je ook aanpassen aan de snel veranderende omstandigheden die horen bij een scale-up
 • Je bent analytisch, oplossingsgericht en toont initiatief en neemt je collega’s hier graag in mee;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en beheerst zakelijk verantwoord Engels

Over Exasun

Exasun is de enige producent-leverancier van zonnedaksystemen in Nederland. Wij vinden dat we voor het produceren van elektriciteit voor gebouwen veel meer gebruik moeten maken van de enorme hoeveelheid energie die de zon levert. Niet met een handje zonnepanelen bovenop een dak, maar met mooie, high-tech zonnedaken die gebouwen bedekken en tegelijkertijd energie opwekken. Zo combineren we duurzaamheid, techniek en esthetiek. Op dit moment werken er zo’n 40 medewerkers bij Exasun. Afgelopen jaren is hard gewerkt op het gebied van KAM. Wij zoeken nu naar de kandidaat die dit verder wil uitbouwen.

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar jobs@exasun.com ter attentie van Marja van Schip (HR manager), onder vermelding van ‘sollicitatie KAM Manager’. Ook bij vragen kun je via dit e-mailadres contact opnemen.