Installateurs

Premium Installateurs

EXASUN staat voor producten van hoge kwaliteit. Voor de verkoop en installatie van onze modules werken we daarom nauw samen met geselecteerde Premium Installateurs.

Overweegt u ook EXASUN Premium Installateur te worden, neem dan contact op voor een kennismaking met EXASUN (voor Nederland) of met haar Premium Distributeur (buitenland).

Wij begrijpen ook dat het voor u als installateur belangrijk is om kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs te verkrijgen.

Maar daar blijft het niet bij. Wij vinden het belangrijk om u te ondersteunen en te begeleiden, zodat u de beste oplossing kunt voorleggen voor iedere situatie.

Steeds meer klanten begrijpen ook dat het niet gaat om kosten per Wp maar om kosten per kWh. Wij bieden u hiervoor de juiste tools zodat u ook de kosten per kWh correct kunt uitrekenen. Uw klanten kunnen zo een zorgvuldige keuze maken.

Ondersteuning

Wij zijn een krachtige en bekwame producent van kwaliteitsproducten. Dit verzekert u van kwalitatief hoogwaardige zonne-energieproducten tegen scherpe prijzen. Wij leveren uw producten snel en op iedere locatie naar keuze.

Ons team is zeer ervaren en kent PV technologie van A tot Z. Een systeem van hoge kwaliteit vraagt om een goed systeemontwerp, selectie van de juiste componenten en om een professionele en veilige uitvoering van montage en installatie. Daarom bieden wij u ondersteuning op verschillende terreinen:

Systeemontwerp. Het maken van een goed systeemontwerp voor een optimale opbrengst bij de laagste kosten, rekening houdende met opbrengst, beschaduwing etc.

Verkoopproces – van €/Wp naar €/kWh.  Tools en tips voor het berekenen van de kosten en opbrengsten van een PV systeem gedurende 30 jaar, inclusief €/kWh, een goed inzicht in uw marge etc.

Technische vragen. Bij de installatie van een zonne-energiesysteem kunt u voor technische uitdagingen komen te staan. Wij staan klaar om u te helpen bij vragen over de montage van onze zonnepanelen.

Solarpartner logo D&R

Logo U zon

energie_at_home_Logo_slogan_small

logo Zon Bewust
logo GroenOpgewekt
logo ZonSimpel

Wij maken graag kennis met u. Neem vandaag nog contact op!

Neem contact met ons op

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!