Bouw

Bouw

 

EXASUN levert PV oplossingen voor de bouw. Een zonnepaneel is in onze ogen niets anders dan een bouwcomponent. Als geïntegreerd element van de schil van het gebouw zijn de eisen daarom:

  • snelle eenvoudige installatie
  • minimaal 30 jaar gegarandeerd
  • esthetisch fraai

Met uitgebreide ervaring in de bouw en beschikbaarheid van tal van technische details zijn EXASUN en haar Premium Distributeurs (buitenland) uw ideale bouwpartners.

EXASUN partners in de bouw

Exasun werkt nauw samen met verschillende bedrijven uit de bouwsector. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij een bouwproject, kan de hoogste kwaliteit van de gebouwgeïntegreerde PV-systemen worden bereikt. Door een optimale systeemconfiguratie, perfecte inpassing en randdetaillering en efficiënte installatie. Samenwerken is dé manier om zonnepanelen mooi te maken!

Balance d’eau is ontwikkelend aannemer gespecialiseerd in innovatieve bouwsystemen voor zowel waterwoningen als grondgebonden woningen.
Voor de waterwoningen passen wij een in eigen beheer ontwikkeld en gepatenteerd bouwsysteem toe, voor de grondgebonden woningen zijn wij gespecialiseerd in het Passief Bouwbloksysteem, hiermee kunt u een woning realiseren met een RC-waarde van meer dan 9.0 m2 K/W.

Door onze ruime ervaring met duurzame installaties op het gebied van warmtepomptechniek, waterhuishouding en zonnepanelen is Balance d’eau uw partner om uw duurzame project te realiseren! Op dit moment realiseren wij samen met Exasun een woning met een EPC van maar liefst -0,18  en een opwekcapaciteit van ruim 15.000 WP

Balancedeau.nl 

Strowonen richt zich, als coöperatief ecologisch bouwbedrijf, op het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen (woningen, bedrijfs- en bijeenkomstruimten).

Duurzaamheid door optimaal en geïntegreerd gebruik te maken van biobased materialen in combinatie met (binnen)klimaatondersteunende technieken. Energiezuinigheid en non fossiele energie-opwekking zijn daarin essentieel onderdeel. Waarbij de toegepaste materialen en technologie worden gekenmerkt door herbruikbaarheid en een lage CO2 footprint.

Strowonen.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!