Team

ir. Michiel Mensink

ir. Michiel Mensink

Algemeen directeur

Na zijn studie Natuurkunde (TU Delft) heeft Michiel gewerkt als Management consultant bij McKinsey&Co. Na het behalen van zijn MBA (INSEAD) werd hij verantwoordelijk voor Business Development bij een high tech bedrijf in Berlijn. Als Oprichter/directeur van Med-Tech bedrijf i-Optics was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en succesvolle lancering van de i-Optics oogcamera’s (2003-2011). Oprichter van EXASUN.

ir. Jan Jaap van Os

ir. Jan Jaap van Os

Commercieel directeur

Jan-Jaap is een allround manager met ervaring in bouw en productie. Na zijn afstuderen (werktuigbouwkunde energietechniek TU Delft), was hij bij TMG (Telegraaf Media Group, omzet € 800 Mln) in verschillende technische management posities verantwoordelijk voor tal van (utiliteits)bouw projecten.  Hierna bekleedde hij voor TMG de posities Chief Procurement Officer en Business Unit directeur (120+ fte). Oprichter van EXASUN

Leo van der Holst

Leo van der Holst

Director Strategic Business Development

Leo is al sinds 1994 actief in de in de wereld van solar. Begonnen als CFO van Shell Solar kwam hij via Econcern in 2006 terecht bij de grote PV producent Q-Cells al waar hij verantwoordelijk werd voor Strategic Business Development. Hierna werd hij gevraagd als CEO voor PV bedrijven in Griekenland en Mexico. Leo is binnen EXASUN verantwoordelijk voor Strategic Business Development.

Dr. Wilma Eerenstein

Dr. Wilma Eerenstein

R&D Manager

Wilma heeft van 2006-2016 gewerkt bij ECN Solar aan de ontwikkeling van zowel zonnecellen en zonnepanelen, als onderzoeker, groepsleider moduletechnologie en programma manager. Zij is gepromoveerd in fysische chemie (RuG) en heeft aansluitend 3 jaar onderzoek verricht aan de Universiteit van Cambridge (VK) op het gebied van nanotechnologie en halfgeleiders.

Ing. Cep van Haeften

Ing. Cep van Haeften

Manager Operations

Cep is een hands-on Operations Manager met ruime ervaring in productie. Na zijn afstuderen (Elektrotechniek-Telecommunicatie, TH Rijswijk 1996), heeft hij tot 2008 gewerkt bij Alcatel, uitrol van SDH en ADSL netwerken (projecten met 100+FTE /€ 272 Mln per jaar). De laatste 8 jaar als Manager Operational Excellence productieprocessen verbeterd en opgezet.

Dr. Lourens van Dijk MSc

Dr. Lourens van Dijk MSc

Jorge Ortiz MSc

Jorge Ortiz MSc

Karl Ivarsson MSc

Karl Ivarsson MSc

Thomas Frenkel MSc

Thomas Frenkel MSc

Teun de Jong MSc

Teun de Jong MSc

Joost Doude van Troostwijk MSc

Joost Doude van Troostwijk MSc

Philip Berendsen MSc

Philip Berendsen MSc

Daan Tenwolde MSc

Daan Tenwolde MSc

Industrial design MSc, Machine development

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!