Over EXASUN

EXASUN is een innovatieve Nederlandse Solar PV fabrikant. Wij produceren Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op onze eigen productielijn te Den Haag.

Productielijn. EXASUN heeft haar geavanceerde productielijn de afgelopen jaren ontwikkeld in nauwe samenwerking met leveranciers, kennisinstellingen en gerenommeerde Nederlandse machinebouwers. Naast het Black Glass paneel (60 cellen, 1X1.6m) produceren wij ook innovatieve BIPV panelen voor een waterdicht PV dak (Black Roof) of voor tussen de dakpannen (X tile) of als PV gevel (X facade); ook te verkrijgen in kleur met onze revolutionaire kleur technologie voor zonnepanelen.

Capaciteit. Een productielijn met een initiële capaciteit van 150 MW wordt in 2018 in fases opgebouwd op de huidige Nederlandse productie locatie. De capaciteit wordt in de periode tot 2020 in fases verder uitgebreid naar meer dan 1 GW, mogelijk ook op nieuwe (internationale) locaties.

Missie. EXASUN versnelt verduurzaming door innovaties die de kosten van zonnestroom verlagen, door toepassing van lokale productie en toeleveranciers en door betere esthetiek.

Strategie. Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom (€/kWh) worden bereikt. EXASUN kan kosteneffectief produceren dankzij een geautomatiseerd productieproces, lage overhead en het elimineren van zeetransport uit Azië.  Dankzij een intensief R&D programma zal EXASUN verschillende nieuwe producten lanceren gedurende de komende 12 maanden.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!